Sunday, July 11, 2010

MENGHARAPKAN BOM, TAPI MERCUN BAWANG JE YG ADA. :D


Seperti biasa, nampak je lambang ni, terus xsabar nak pegi, nak jumpe artis le konon. Ini lah akibatnye bila bosan menjadi tugu negara di rumah. Artis pon jadik le. Sua Rasa ni ala ala "Jom Heboh". Jom Heboh tv3 but Sua Rasa tv9. Itulah bezanya. Dengan berbekalkan keinginan untuk berjumpa artis dan dengan harapan untuk dpat berjumpe AT LEAST Shahir AF *demand tinggi , dengan itu punye le xsabar nak pegi. Tepat pukul dua, maka sampai lah di Stadium Indera dgan memakai baju kurung*nak tunjuk sopan kat Shahir. Berlari lari anak mencari kelibat Shahir*ala ala muvee hindi. Tiba-tiba, ade satu booth ni, booth artis lah, punye le ramai manusia berkerumun satu objek. So, monolong dalam hati:

"Konfem ni SHAHIR. Nak tangkap gamba dengan dia le. Kalau xdpat, tegok pon cukop le"

Dengan itu, mencelah punye mencelah, akhirnye, dapat jugak depan sekali. Mood excited da ni. OK! Siap kamera. Pastu, pandang le depan, nak tangkap gamba. Tup2!! Heart Attack sekejap weh! Memang kaku lah. Keras teros. Rupa-rupanye, artis yg dtang n yg ada di booth itu adalah, JAAFAR ONN!! Oh Tidak!! Punah semua!! Jaafar Onn tu boleh plak senyum sengeh sengeh tu. eeeee.


Dengan berbaju kurung n dengan hampa, maka undurlah ke belakang, berilah peluang kat org laen amik gamba. Pelik betoi semua bole berebut nak amik gamba ngan dia. Sengah sengeh lak tu. Amik le kome Jaafar Onn. Nak bawak balik pon xpe. haha~ :D

So,,dengan hampa, terus ajak mak ngan abah, meneruskan perjalanan ke Green Town Mall. Daripada terus bersedih kat situ. O yeah! Green Town Mall, here i come! :) Tiba-tiba lagik, pelik, ramai sgat sgat sgat lah org kat sane. Rupa- rupanya, ade konsert Suria fm. yea yea yea.
Monolog dlam hati:

"Emak, seronoknye. Ada artis! macam faham faham je dah kecewa tadi. yeah!!"

Punye lah excited turun kereta. Tup2, lagik skali, perasaan ini dipermainkan. Punye le mencelah, rupanye, yg datang ZAMANI !! Oh tidak!!!! Kurus kering tu! haha~


Akhirnya, dengan perasaan hampa, emak, jom lah balik. tidur lagik bagus. Tapi, yg peliknye, punye le ramai berkerumun tgok! anak dara plak tu. nmpak sume sume yg xpatot. Ape le deme ni, taste rupe tu. Layan je. eeeeeyyyyuuuu! :)

Sekian. mood:hampa. *kuning tanda sedih

2 comments:

  1. hahaha...kecut perut aku bace post mu nie~

    ReplyDelete
  2. kecut ek. aku ni terkejot gile waktu tu. haha

    ReplyDelete